HTML

Én így látom a jelent.

Kádár életben van! Nem mondhatunk amit akarunk, nem élhetünk a jogainkkal, csak ha rábólintanak. Enni is csak akkor, ha adnak.....

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.03.07. 12:28 Ember maradok

Aki azt mondja itthon minden drága, az hazudik vagy hülye!

Pógártársaim!

Mi akartunk Európai uniót!  Megkaptuk. Uniós árak, kínai termékek, Balkáni bérek.

Uniós árakat hozott az új év. Eddig is voltak, szépen lassan jövögettek 2004 óta, idénre meg jött a fekete leves. Az alapvető élelmiszerek vagy elérhetetlenek az egyszeri halandók béréhez képest, vagy hiánycikkek, mert nálunk jobban gondolkodó és hozzánk képest tehetősebb népek szépen felvásárolják a népüknek.

Pölö min röhögnek a németek ha a magyar jut eszükbe? GÁZT! NYISSÁK KI! Amolyan Hitleresen. Nem drága nálunk a gáz, csak a nagy éves klímacsúcsra mi a helyi Green Peace-t küldjük, nem egy okostojást, aki bótóna nekünk pár tippet az eon, meg a gázmotorok kivégzésére. Az üzemanyagok sem drágák, ki lehet menni az unión túlra és máris fele annyiért tankolhatunk. Vagy vegyük a tejet meg a tojást? Galambtojás kategorizálva 28 forint a tecskóban, meg a szpájban. Az egyszeri paraszt meg jobban jár, ha eladja a sógoréknak drágábban, mert ott meg veszik a minőséget. A tej? Már a Pharmalatnak is annyi, mert a mi tejünket isszák a bocskorosok, meg a Szlotáék, az ő szalagról lefojt léjüket meg vesszük mint a cukrot 149 forintért. És amikor azzal kampányolnak, hogy még drágább lesz a tehenet meg a csirkét etetni, a szavazati jogukkal még szavaznak is, nehogy elvegyük tőlük a finomságainkat. Igen, a magyar ember azért gályázik, hogy másnak jó legyen. A finom rendkívül nagy figyelemmel és minőség ellenőrzéssel ellátott ruháinkat is afrikai gyerekek hordják, vagy a sógorék kocsit mosnak vele mert itthon nincs, ha van is nem vesszük meg mert a rizszabáló kisebbség olcsóbban logisztikázza be onnan, ahová nekünk egy milla a repijegy.

 

Itt kérem nem drága az ég világon semmi, minden alap áras, mindenki ide jön bevásárolni. Csak az a baj, hogy a határok túloldaláról. Én meg kimegyek a sógorékhoz hálivúdot látni, és leköpnek mert ocsmány tolvaj magyar vagyok.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tartsunkossze.blog.hu/api/trackback/id/tr222718034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása