HTML

Én így látom a jelent.

Kádár életben van! Nem mondhatunk amit akarunk, nem élhetünk a jogainkkal, csak ha rábólintanak. Enni is csak akkor, ha adnak.....

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.03.08. 09:34 Ember maradok

Az új Magyar Alkotmány.

Kezdem az egészet egy matematikai feladvánnyal. Hány devizás hitelét lehetne forintosítani 136 millió forintból? Vagyis ennyiért küldték ki a leveleket és ugyan ennyibe kerül visszaküldeni is. De mivel a lakosság mindössze 1%-a küldte vissza, látszik, hogy az egyszeri embernek több sütnivalója van, mint ezeknek a balfaszoknak!

Ma reggel aztat mondták a tévében, hogy a jelenlegi alkotmány azért rossz, mert diktatúrában született.  KÖNYÖRGÖM? MOST MI VAN?????? 2/3=Diktatúra. Ilyen egyszerű. Demokráciában képtelenség megalkotni egy Alkotmányt ugyanis akkor mindenki a saját sérelmét követelné, hogy bele legyen passzintva. De sebaj, menjünk pontonként.

1., Kinek kell az Alkotmány?

Ekkora baromságot.... Esetleg ha a kedves nagyuraknak lenne egy halvány fingjuk az alkotmányról mint fogalomról, nem kérdeznének ilyen marhaságot!!!!

2., Turkáljon-e az állami buxában?

Szégyen gyalázat, hogy erre egyáltalán gondolni kell. Fejlövést annak, aki eladósítja a meg nem született jövőt!!!

3., Védjük-e a családokat?

Ezt nem vagyok képes anyanyelven leírni. Sajnálom. A minap 29 év börtönt kaptak jedik azért, mert olyan szavakat mondtak, amiket nem szabad!

4., Szavazat a gyerekek után?

Hehe! Hogyne! Szavazat mindjárt a spermák után!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5., Adót a kölkökre?

Ezt sajnos a 3. ponttal tudom azonosítani. Nem szabad leírni.

6.,Jövő nemzedék?

Vajon tudják mi az? Kik azok? Meg fognak-e születni? Esetleg emlékeznek még a fröcsőgő szüleikre, nagyszüleikre, akik azt óbégatják 80 évesen bottal, hogy a kurva anyátokat, nem ezért küzdöttünk, hogy a gyerekeink éhezzenek és szégyen szemre ők segítsenek nekünk......

7., Közbeszerszés/ tömött zsebek?

Ma Magyarországon az offshort cégek is átláthatóak, ha az aktuális kormányok alapítják őket. Nem értem mit kell ezen vergődni.... Egy tetves doboz injekciós tűt ma közbeszereznek, pályáztatnak így egy 3 forintos tű, ezrekbe kerül. Mi lenne, ha másként kezdenének neki a 7-es pontnak?

8., Határon túl, de mégis innen?

Ez a kedvencem. Mondjátok rám, hogy tudatlan paraszt vagyok, de mintha a kolozsvári egyetem full magyar forintokból működne. Ha olyan marha szar a határ túloldalán élni, miért nem jönnek haza? Én is kimegyek az országból, mert marha szar!!! És már uram bocsáss de mi a fene köze van a magyar belpolitikához egy románnak???? Haza lehet jönni a jólétbe és fürdeni benne! És kicsit tanulni a történelem erre vonatkozó részét.

9., Hungarikum?

:))) Végy fél lityi lyunálykumot 3500 forintért. Majd ha csak be akarsz rúgni, és nem érdekel mit iszol végy fél lityi jegesmestert 2000 forintért. Nem az lenne a cél, hogy a külhoniak vegyék drágábban, én meg CSAK azt igyam? Miért nem lesz a tej, a csirke, a zöldségek, gyümölcsök a húsfélék és a gabona Hungarikum????? Jaj istenem.

10., Föld?

Erre nincs mit írni. Már minden a bankoké. Ami nem, az is az lesz, mert a parasztok nem ismerik a bérgazdaságot. Magyarországon minden földdel rendelkező parasztnak 50 milliós kombájn KELL. És van is.

11., Élet a börtönben?

Nincs türelmem bogarászni azután, mennyibe kerül egy nap a börtönben egy rabnak. Csak felhúznám magam rajta. De azon számok nélkül is felhúzom magam, hogy mindezt dolgozó, és tisztességes emberek adóforintjaiból veszik el!!!! Emlékezni teccenek a 

Transzszibériai vasútvonal

építésére? Na onnan lehetetlen volt a szökés. Vagy az új amerikai őrületre a sivatagi sátorbörtönre? Minimális költségből élnek. Nálunk súlyos milliárdokból építik az autópályákat!!!! Pedig lenne kiket kivezényelni. Nem, mi életük végéig etessük őket, jogokat adjunk a kezükbe, és ne kényszerítsük őket munkára.  Végem van!!!!

 

 

12., Politikusok, akik köztörvényes bűnözők, DE....?

...van mentelmi joguk!! Na kérem szépen ezt tessék megszüntetni egyszer és mindenkorra!  Mi az, hogy nem lehet egy szondát megfújatni velük, vagy csekket adni nekik??? Gazdasági vizsgálatra pedig egyszerűen nem megy el MERT MEGTEHETI???????

13., Ön dönt!

Én szívem szerint pótlapot raknék bele, mert nekem az a három sor kevés!!!

Miért nekem egyszeri embernek kell megalkotnom egy alkotmányt? Az arra illetékes emberek miért nem teszik a dolgukat? Miért 2 elemit végzett emberek kezébe adják a jogok formálását? Miért politikus hoz meg olyan döntést, amit még jogászok, politológusok, szociológusok is csak oltári viták után képesek? Röhej!!!!

Mit ér egy alkotmányban az a rész, hogy az emberek alapvető jogainak védelme, az egészséghez való jog, amikor olyan szinten szarnak bele mindenbe, hogy az elképesztő!!! Egy ban ellen ma nem lehet pert nyerni, még akkor sem, ha bevallja a bank, hogy jogtalanul járt el!!!!

Hogy engedhet egy alkotmány iskolákat bezárni, tönkremenni??????

Hogy engedhet meg egy alkotmány embereket munkaképtelenné tenni, gazdasági válság mögé bújva? Két évig nem dolgozik valaki, és máris kiesett a munka világából!!!!!!!!!!!!!!

Hogy engedhet egy alkotmány édesanyákat semmiért éjt nappal dolgoztatni, rákényszeríteni arra, hogy gyermekeiket dobják zaciba, különben nincs mit az asztalra tenni?

És még annyi mindent lehetne írni!!!!!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tartsunkossze.blog.hu/api/trackback/id/tr672720905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása