HTML

Én így látom a jelent.

Kádár életben van! Nem mondhatunk amit akarunk, nem élhetünk a jogainkkal, csak ha rábólintanak. Enni is csak akkor, ha adnak.....

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.03.08. 08:24 Ember maradok

Bréking!!!!! Jön az újabb lakáshitel!!!

Tegye fel a kezét, aki szerint matolcsi segg hülye!!!! /kisbetű szándékos/ Hogy akar ez az istenbarma kedvezményes és állami támogatott hitelt adni több százezer bárosnak????? Párdon, KHR-listásnak?

Elvégre  másik segg hülye orbánnak /kisbetű szándékos/ volt a mániája, hogy okvetlenül és mindenkinek saját lakás kell!!! Nem értem miért a deviza hiteleseket csesztetik, amikor "komoly" gazdasági elemzés előzte meg, hogy a devizát is bevezethessék az ingatlanhitelezésbe. Ma az önkormányzati bérlakásokhoz halálozás esetén jut egy önkormányzat, de ahhoz is jóformán csak úgy, hogy a hitelek miatt a család lemond róla. Ergó, az önkormányzatok kifizetnek egy hitelt, kapnak egy lakást, amit felújítanak olyanoknak, akik miatt minden évben újra kell csinálni a költségvetést, mert nem fizetik a rezsit!!!!!!!!!!!!!

Komolyan megkérdőjelezem ezeknek az ostobáknak az épelméjűségét!! Nemzeti földmoratórium... ugyan már! A tetves bankoké az összes hitelre adott ingatlan! Akkor miről beszélünk?? Amit felvettünk IMF hitelt, abból az unió beleegyezésével egy saját magyar bankot kellett volna létrehozni, az otp-t kihányni az országból. Ennél tetvesebb és kormánypártibb bank a világon nincs! Borzasztóan felhúztam magam reggel azon, amit ezzel kapcsolatban mondtak. De most egyenlőre megyek, és kibontom az azlkotmányozási véleményezésemet. Aztán jövök azzal is.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tartsunkossze.blog.hu/api/trackback/id/tr952720753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása